Om

Velkommen til “Birgittes Verdensbillede.”

Mit navn er Birgitte Refshauge, født i Tyrens tegn 1957. Jeg har en faglig baggrund som advokatsekretær, pædagog, organisk psykoterapeut – og overvejende autodidakt astrologistuderende.  Da jeg var i midt i 50erne havde jeg – fordelt over ti år – tre større stress-kollaps bag mig og fik diagnosen Neurasteni/Kronisk Belastningssyndrom/ptsd,  som førte til pension.

Denne hjemmeside/blog har eksisteret siden 2006 da  jeg håbefuldt og engageret var i gang som selvstændig psykoterapeut.  Efter at jeg lukkede butikken, har bloggen levet videre som mit generelle udtryksvindue. Astrologi fylder efterhånden en hel del – ved siden af mine fotografier og digterier.

Jeg lægger personlige horoskoper i begrænset omfang. Min tilgang er en kombination af astrologi og psykoterapi, altså en samtale der tager udgangspunkt i klientens aktuelle livssituation og som på organisk vis fører der hen hvor energien er.  Jeg er mest optaget af metafysiske  studier og research og skriver artikler til  Horoskopbladet Stjernerne.

På trods af mange år her på kloden, har jeg stadig ikke fundet guldet eller de vises sten. Et ordsprog siger: Vejen bliver til mens du går den.  Bedst som man tror at “nu er den der” så sker der noget andet. Eller som John Lennon så fint udtrykker det: Life is what happens to you, while you’re busy making other plans. 

 

 

 

Kontakt
Har du spørgsmål eller kommentarer kan jeg kontaktes på nedenstående adresse.

birgitterefshauge  (at)  gmail.com

Tak for besøget.