Prokrastinering

Mens jeg brygger på en artikel til Horoskopbladet Stjernerne kommer der andre ideer ned i æsken. Altså en helt fysisk æske med små lapper papir. Det er sådan at jeg kun kan gøre en ting ad gangen – selv om der ofte er flere der banker på. Så kommer den velkendte lammelse ind. Lammelsen der gør at hytten bliver gjort ren, et bord bliver malet, puder der længe har ventet på det, får nyt betræk, gammelt skrammel bliver endelig ryddet ud af kælderen og og sendt til genbrug… der er noget velsignet over opgaver og deadlines. Ting bliver gjort!

Bare ikke artiklen.

Nuvel, der er jo tid. deadline er stadig et stykke ude i fremtiden og imens går tiden med indsamling af data og research og en køren rundt i cirkler og vinkler – hvilken astrologisk synsmåde skal jeg anlægge til det projekt jeg har valgt… eller som har valgt mig? Hvad vil jeg med det – eller det med mig?

Og den artikel bliver skrevet, selv om jeg ikke prenter et eneste ord på skærmen før i næstsidste øjeblik. Den ligger og simrer altimens jeg iagttager omgivelser og reaktioner der alle har med emnet at gøre.

Nej – jeg siger ikke hvad jeg skriver om. Det må vente til fødslen. Der er ikke noget barn før det er ude i verden!

Og imens jeg går svanger kommer der flere små sedler i æsken, flere indfald i notesbogen og flere praktiske opgaver der skal afvikles.

So be it.