Om

Velkommen til Birgittes Verdensbillede,  en blog om hvad der lige optager mig – ofte med et astrologisk islæt.   Mit navn er Birgitte Refshauge, født i Tyren 1957. Jeg har en faglig baggrund som advokatsekretær, pædagog, organisk psykoterapeut – og autodidakt astrolog.

Jeg lægger personlige horoskoper i begrænset omfang. Min tilgang er en kombination af astrologi og psykoterapi, altså en samtale der tager udgangspunkt i klientens livssituation, aktuel krise eller personlige udviklingspunkter.  Ellers  bruger jeg mest tid på studier og research og skriver artikler til  Horoskopbladet Stjernerne.

På trods af mange år her på kloden, har jeg stadig ikke fundet guldet eller de vises sten. Et ordsprog siger: Vejen bliver til mens du går den.  Bedst som man tror at “nu er den der” så sker der noget andet. Eller som John Lennon så fint udtrykker det: Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.

 

Om bloggen
At skrive er god, fordybende terapi.  Bloggen er ment som et fundererum til  inspiration for andre søgende sjæle – og for min egen fornøjelses skyld.

Kontakt
Har du spørgsmål, kommentarer eller ønsker en samtale om dit horoskop, er du velkommen til at skrive til mig på

mail (at) birgitterefshauge.dk

Tak for besøget.