Om

Velkommen til Birgittes Verdensbillede – en blog om astrologi, ånd og sind, fotografier, poesi og livshistorie – eller kort sagt, om ting der optager mig.  Jeg hedder Birgitte Refshauge og bor i Kongens Lyngby.

Jeg er pensioneret psykoterapeut og stor tilhænger af yoga, mindfulness, meditation og lange traveture.  Astrologi mødte jeg første gang som 16årig.  Det er en særlig passion som jeg flere gange i livet har prøvet at ryste af – men astrologien vender altid insisterende tilbage, så jeg må overgive mig.  Jeg følger spændende kurser og workshops på I.C. Instituttet på Østerbro i København og skriver artikler til Horoskopbladet Stjernerne.

Efter mange år i den krop- og gestaltorienterede psykoterapi,  fandt jeg vej til Jungiansk psykoanalyse. Det  åbnede for drømmene  og det ubevidste –  en utroligt inspirerende og udviklende symbolverden, der passer godt til astrologisk tankegang.

På trods af godt 60 år her på kloden, har jeg stadig ikke fundet guldet eller de vises sten. Et ordsprog siger: Vejen bliver til mens du går den.  Bedst som man tror at “nu er den der” så sker der noget andet. Eller som John Lennon så fint udtrykker det: Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.

At skrive er god terapi og hensigten med bloggen  at skabe et fundererum til inspiration for andre søgende sjæle – og for min egen fornøjelses skyld.

Kontakt
Har du noget på hjerte, spørgsmål til astrologien eller kommentarer til blogindlæg – kan du skrive til mig her: 
mail (snabela) birgitterefshauge.dk

 

Tak for besøget.